DIENSTEN

We staan klaar om u te helpen.

ADVIES


Wij staan garant voor een deskundige uitleg en kwalitatieve producten. Ons familiebedrijf bouwt al sinds jaar en dag haar kennis op. U bent steeds welkom in onze toonzaal of in ons magazijn voor een uitleg op maat.


BEWERKINGEN


In ons atelier kunnen we alle voorbereidingen treffen om uw project optimaal voor te bereiden. Onderstaande diensten kunnen we aanbieden:


-Nauwkeurig zaagwerk (opdeelzaag)

-5-assig CNC werk 

-Afkantwerk

-Schaafwerk

AFHALING OF LEVERING


We maken uw bestelling zo snel mogelijk klaar voor afhaling.


Indien gewenst kunnen we samen met u een levering inplannen. We leveren wekelijks in de regio uit met ons eigen transport. 


Leveringen verder uit de regio Meetjesland worden in samenspraak vastgelegd.

Frezen

Uitwerken van ideëen

Met onze CNC-machine kunnen we uw project op maat voorzien van alle nodige boor- en freesbewerkingen. 

In samenwerking met vakmensen bieden we u de beste optie aan voor uw verbouwing, renovatie ofuitwerking van uw interieur/exterieur.

We verwerken en schaven ons materiaal ter plekke.
Zo sorteren we de gewenste kwaliteit uit en kunnen we deze foutvrij en splintervrij aanbieden.

Verzagen

We verzagen het plaatmateriaal op onze opdeelzaag. Zo kunt u genieten van een nauwkeurige verzaging aan maximaal rendement. 

Schaven

Wij bewerken enkel hout dat aangekocht is bij ons

ZAGEN/AFBOORDEN/BEWERKINGEN


In onze schrijnwerkerij kunt u terecht voor al uw maatwerk. Dankzij onze opdeelzaag, CNC en kantenlijmer kunnen we uw interieurproject op maat afleveren.


We werken voor melamine en HPL standaard met het aanbod van Unilin. Uiteraard bieden we ook andere opties en merken aan, zoals o.a. Resopal, Formica, Shinnoki (fineer) en meer. 


Hier kunt u onze zaaglijst downloaden. U kunt deze ingevuld sturen naar info@asseneedsehouthandel.eu voor een offerte op maat.